Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty przepis na obiad dla całej rodziny, gotowy w niecałe pół godziny! Tylko kilka składników! Szybko i smacznie!
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 2325
Smaczna pasta z makreli i twarogu. Polecam.
Odsłon: 4937
Danie do przygotowanie w 10 minut. Można zabrać do pracy lub podać na kolację...
Odsłon: 123
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 2325
Smaczna pasta z makreli i twarogu. Polecam.
Odsłon: 4937
Danie do przygotowanie w 10 minut. Można zabrać do pracy lub podać na kolację...
Odsłon: 123
Składniki
Podsmażone pieczarki doprawiamy do smaku solą i pieprzem ziołowym, następnie blendujemy.
Do miseczki dodajemy po łyżeczce soli, czarnego pieprzu, majeranku, papryki wędzonej oraz papryki słodkiej. Mieszamy.
Rozbity kawałek piersi kurczaka posypujemy z jednej strony przygotowaną przyprawą, następnie drugą stronę smarujemy pastą ze zblendowanych pieczarek i posypujemy serem mozzarella.
Tak przygotowany kawałek mięsa zawijamy w roladkę i układamy w naczyniu żaroodpornym.
Wierzch roladek smarujemy pozostałą pastą pieczarkową i posypujemy serem.
Potrawę pieczemy pod przykryciem przez 30 minut w 180 stopniach z termoobiegiem. Smacznego.