Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pulpety w sosie chrzanowo -koperkowym to pomysł na szybki obiad. Możemy je p...
Odsłon: 1473
Przepyszny chleb z dodatkiem malasy trzcinowej. Dzięki niej chleb jest lekko...
Odsłon: 52
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1377
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 267
Pulpety w sosie chrzanowo -koperkowym to pomysł na szybki obiad. Możemy je p...
Odsłon: 1473
Przepyszny chleb z dodatkiem malasy trzcinowej. Dzięki niej chleb jest lekko...
Odsłon: 52
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1377
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 267
Składniki
Pomysł na kotlety przygotowac według przepisu na opakowaniu i połączyc z mięsem. Dodac równiez pokrojoną w paski szynkę oraz posiekaną natkę. Doprawic pieprzem i solą.
Pieczarki pokroic na plastry, usmażyc na maśle, doprawic solą i pieprzem. Do wysmarowanej masłem i obsypanej bułką tartą formy przełożyc częsc masy mięsnej, wyrównac, następnie pieczarki i przykryc pozostałą masą mięsną, wierzch posypac sproszkowaną słodką papryką.. Piec w temp. 200 stopni ok. godzinę.