Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1977
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1655
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2694
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1977
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1655
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2694
Składniki
Pomysł na kotlety przygotowac według przepisu na opakowaniu i połączyc z mięsem. Dodac równiez pokrojoną w paski szynkę oraz posiekaną natkę. Doprawic pieprzem i solą.
Pieczarki pokroic na plastry, usmażyc na maśle, doprawic solą i pieprzem. Do wysmarowanej masłem i obsypanej bułką tartą formy przełożyc częsc masy mięsnej, wyrównac, następnie pieczarki i przykryc pozostałą masą mięsną, wierzch posypac sproszkowaną słodką papryką.. Piec w temp. 200 stopni ok. godzinę.