Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealna alternatywa dla świątecznych wędlin.
Do świąt Bożego Narodzenia coraz bliżej. Dlatego, jeśli planujesz upiec pyszn...
Odsłon: 12580
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1017
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4324
Pierniczki na miodzie gryczanym są pyszne, mięciutkie i bardzo aromatyczne. T...
Odsłon: 891
Proste, pyszne ciasto budyniowe z kokosem na ciasteczkach petit beurre, polan...
Odsłon: 1139
Przepis dnia
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 4101
Do świąt Bożego Narodzenia coraz bliżej. Dlatego, jeśli planujesz upiec pyszn...
Odsłon: 12580
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1017
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4324
Pierniczki na miodzie gryczanym są pyszne, mięciutkie i bardzo aromatyczne. T...
Odsłon: 891
Proste, pyszne ciasto budyniowe z kokosem na ciasteczkach petit beurre, polan...
Odsłon: 1139
Przepis dnia
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 4101
Składniki
Boczek zmielić w maszynce. Dodać przeciśniety czosnek, wymieszać.
Dodać do zmielonego boczku vegetę, pieprz, pokrojoną natkę pietruszki. wlać mleko, całość wymieszać (wyrobić na jednolita masę).
Wąską formę keksową wyłożyć folią aluminiową, nałożyć przygotowaną masą mięsną, ubić aby pozbyć się w mięsie powietrza, szczelnie zawinąć, piec w temp. 180 st. C ok. 90 min.