Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealna alternatywa dla świątecznych wędlin.
Mój z przepisami jak pani i domu że słowa po prostu nasze przygotowanie się...
Odsłon: 32
Wczoraj był sos spaghetti z cukinii, a dziś w podobnym klimacie, również sos...
Odsłon: 18554
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 7084
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30678
Mój z przepisami jak pani i domu że słowa po prostu nasze przygotowanie się...
Odsłon: 32
Wczoraj był sos spaghetti z cukinii, a dziś w podobnym klimacie, również sos...
Odsłon: 18554
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 7084
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30678
Składniki
Boczek zmielić w maszynce. Dodać przeciśniety czosnek, wymieszać.
Dodać do zmielonego boczku vegetę, pieprz, pokrojoną natkę pietruszki. wlać mleko, całość wymieszać (wyrobić na jednolita masę).
Wąską formę keksową wyłożyć folią aluminiową, nałożyć przygotowaną masą mięsną, ubić aby pozbyć się w mięsie powietrza, szczelnie zawinąć, piec w temp. 180 st. C ok. 90 min.