Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pieczeń z mięsa drobiowego przekładana zieloną fasolką szparagową.
...ale pyszny.
Odsłon: 701
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 79
Polecam.
Odsłon: 624
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 357
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 157
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 5127
...ale pyszny.
Odsłon: 701
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 79
Polecam.
Odsłon: 624
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 357
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 157
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 5127
Składniki
Mięso przepuścić przez maszynkę, cebulę obrać i również skręcić w maszynce. Do mięsa dodać roztrzepane jajka oraz bułkę tartą.
Doprawić do smaku przyprawami i dokładnie wymieszać wszystkie składniki. Plastrami boczku wyłożyć formę do pieczenia, na boczek wyłożyć 1/3 farszu mięsnego.
Na farsz położyć podgotowaną w osolonej wodzie fasolkę. Nałożyć znów warstwę mięsa i fasolkę.
Przykryć ostatnią częścią mięsa. Piecz w temp. 190 stopni przez około 50minut.