Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pieczeń z mięsa drobiowego przekładana zieloną fasolką szparagową.
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 21301
Serowe krokiety z brokułami to smażone na złoto kotleciki z ciasta na bazie m...
Odsłon: 131
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 278
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 21301
Serowe krokiety z brokułami to smażone na złoto kotleciki z ciasta na bazie m...
Odsłon: 131
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 278
Składniki
Mięso przepuścić przez maszynkę, cebulę obrać i również skręcić w maszynce. Do mięsa dodać roztrzepane jajka oraz bułkę tartą.
Doprawić do smaku przyprawami i dokładnie wymieszać wszystkie składniki. Plastrami boczku wyłożyć formę do pieczenia, na boczek wyłożyć 1/3 farszu mięsnego.
Na farsz położyć podgotowaną w osolonej wodzie fasolkę. Nałożyć znów warstwę mięsa i fasolkę.
Przykryć ostatnią częścią mięsa. Piecz w temp. 190 stopni przez około 50minut.