Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pieczeń z mięsa drobiowego przekładana zieloną fasolką szparagową.
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 373
Wyjątkowy patent na pierś z kaczki. Dzięki długiemu gotowaniu w niskiej tempe...
Odsłon: 64
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 373
Wyjątkowy patent na pierś z kaczki. Dzięki długiemu gotowaniu w niskiej tempe...
Odsłon: 64
Składniki
Mięso przepuścić przez maszynkę, cebulę obrać i również skręcić w maszynce. Do mięsa dodać roztrzepane jajka oraz bułkę tartą.
Doprawić do smaku przyprawami i dokładnie wymieszać wszystkie składniki. Plastrami boczku wyłożyć formę do pieczenia, na boczek wyłożyć 1/3 farszu mięsnego.
Na farsz położyć podgotowaną w osolonej wodzie fasolkę. Nałożyć znów warstwę mięsa i fasolkę.
Przykryć ostatnią częścią mięsa. Piecz w temp. 190 stopni przez około 50minut.