Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2536
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1912
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1670
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2536
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1912
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1670
Składniki
Mięso zagnieść z tartą bułką, cebulą, jajkami, solą i pieprzem. Masę rozsmarować na papierze do pieczenia, posypać serem, zostawić z każdej strony po 2 cm wolnego brzegu. Mięso rolować, pomagając sobie papierem, formować bochenek. Mięso ułożyć w keksówce. Piec ok. godz.