Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lubicie białą kiełbasę? Często ją jecie czy tylko z okazji Wielkiej Nocy? U mnie dosyć często gości na stole. Dziś proponuję Wam pieczoną białą kiełbasę z remuladą duńską – palce lizać!
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na wierzchu. Łatwe do upi...
Odsłon: 710
Sernik z rodzynkami. W sam raz na Święta. Przepis na dużą blaszkę. Wszystk...
Odsłon: 467
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na wierzchu. Łatwe do upi...
Odsłon: 710
Sernik z rodzynkami. W sam raz na Święta. Przepis na dużą blaszkę. Wszystk...
Odsłon: 467
Składniki
piekarnik rozgrzej do 180 stopni kiełbasę ponakuwaj nożem, by nie popękała podczas pieczenia, wstaw w naczyniu żaroodpornym do piekarnika i piecz 20 minut podawaj z remuladą duńską