Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne danie wegetariańskie. Bardzo proste w przygotowaniu, Nadaje sie doskonale na lunch oraz kolacje.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1765
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1541
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1506
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1849
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1765
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1541
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1506
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1849
Składniki
Jeśli mamy jedną dużą cukinie, dzielimy ją na 4 części (jeśli 2 małe to na pół po długości) i wydrążamy łódeczki jak na zdjęciu Solimy, pieprzymy, lekko smarujemy oliwą, układamy czosnek. Wkładamy do rozgrzanego do 180stopni piekarnika na 10 minut.
W czasie gdy cukinie się podpiekają kroimy cebulę, mozzarelle i pomidora w plasterki
Wyciągamy cukinie z piekarnika rozkładamy na nich ser i pomidora (naprzemiennie plasterki). Cebulę podpiekam obok, bo nie każdy ją lubi :) Lekko polewam wszystko oliwą.. Podpiekam 10-12 minut w 180 stopniach. Po wyciągnięciu solę i pieprzę. Smacznego