Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nic na to nie poradzę. Lubię wątróbkę i już. Dzisiaj upiekłam ją z jabłkami, cebulką i wędzonym boczkiem.
Pomysł na letni pożywny obiad. Idealny do spakowania i zabrania do pracy. :)
Odsłon: 726
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 705
Pomysł na udka w sosie pomidorowym. Potrawa prosta w przygotowaniu i nie wyma...
Odsłon: 405
Pomysł na sycący i szybki w przygotowaniu obiad bez mięsa. Czosnku każdy może...
Odsłon: 3546
Pomysł na letni pożywny obiad. Idealny do spakowania i zabrania do pracy. :)
Odsłon: 726
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 705
Pomysł na udka w sosie pomidorowym. Potrawa prosta w przygotowaniu i nie wyma...
Odsłon: 405
Pomysł na sycący i szybki w przygotowaniu obiad bez mięsa. Czosnku każdy może...
Odsłon: 3546
Składniki
Wątróbkę opłukać. Można namoczyć ją w mleku przez 1 godzinę.
Jabłka, cebulę i boczek pokroić.
Przełożyć do wątróbki, posypać ziołami , spryskać oliwą z oliwek i wymieszać.
Wstawić do piekarnika i piec w temperaturze 150 stopni około 1/2 godziny. Smacznego!!!