Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nic na to nie poradzę. Lubię wątróbkę i już. Dzisiaj upiekłam ją z jabłkami, cebulką i wędzonym boczkiem.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34163
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1366
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34163
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1366
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Składniki
Wątróbkę opłukać. Można namoczyć ją w mleku przez 1 godzinę.
Jabłka, cebulę i boczek pokroić.
Przełożyć do wątróbki, posypać ziołami , spryskać oliwą z oliwek i wymieszać.
Wstawić do piekarnika i piec w temperaturze 150 stopni około 1/2 godziny. Smacznego!!!