Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nic na to nie poradzę. Lubię wątróbkę i już. Dzisiaj upiekłam ją z jabłkami, cebulką i wędzonym boczkiem.
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 28
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 89
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 197
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 210
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 28
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 89
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 197
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 210
Składniki
Wątróbkę opłukać. Można namoczyć ją w mleku przez 1 godzinę.
Jabłka, cebulę i boczek pokroić.
Przełożyć do wątróbki, posypać ziołami , spryskać oliwą z oliwek i wymieszać.
Wstawić do piekarnika i piec w temperaturze 150 stopni około 1/2 godziny. Smacznego!!!