Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nic na to nie poradzę. Lubię wątróbkę i już. Dzisiaj upiekłam ją z jabłkami, cebulką i wędzonym boczkiem.
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 915
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1853
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 6399
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 915
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1853
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 6399
Składniki
Wątróbkę opłukać. Można namoczyć ją w mleku przez 1 godzinę.
Jabłka, cebulę i boczek pokroić.
Przełożyć do wątróbki, posypać ziołami , spryskać oliwą z oliwek i wymieszać.
Wstawić do piekarnika i piec w temperaturze 150 stopni około 1/2 godziny. Smacznego!!!