Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 915
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 87
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2138
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4158
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 915
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 87
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2138
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4158
Składniki
Karkówkę dokładnie umyć, osuszyć i natrzeć ziołami i solą. Posmarować mieszanką musztardy z miodem. Umieścić w naczyniu żaroodpornym z przykryciem. Obłożyć pokrojonymi na połówki szalotkami. Zostawić w lodówce na dwie godziny. Następnie umieścić naczynie w piekarniku nagrzanym do 180 stopni na 1 godzinę 15 min. Upieczone, gorące mięso doskonale pasuje do obiadu. Smacznego.