Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
...na powitanie lata. Polecam.
Odsłon: 938
Polecam.
Odsłon: 670
To co najlepszego w lipcu.
Odsłon: 45
...na powitanie lata. Polecam.
Odsłon: 938
Polecam.
Odsłon: 670
To co najlepszego w lipcu.
Odsłon: 45
Składniki
Karkówkę dokładnie umyć, osuszyć i natrzeć ziołami i solą. Posmarować mieszanką musztardy z miodem. Umieścić w naczyniu żaroodpornym z przykryciem. Obłożyć pokrojonymi na połówki szalotkami. Zostawić w lodówce na dwie godziny. Następnie umieścić naczynie w piekarniku nagrzanym do 180 stopni na 1 godzinę 15 min. Upieczone, gorące mięso doskonale pasuje do obiadu. Smacznego.