Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 665
Prosty i szybki w wykonaniu fit deser z chia z dowolnymi owocami to moja prop...
Odsłon: 1419
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 458573
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1701
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 665
Prosty i szybki w wykonaniu fit deser z chia z dowolnymi owocami to moja prop...
Odsłon: 1419
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 458573
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1701
Składniki
Karkówkę dokładnie umyć, osuszyć i natrzeć ziołami i solą. Posmarować mieszanką musztardy z miodem. Umieścić w naczyniu żaroodpornym z przykryciem. Obłożyć pokrojonymi na połówki szalotkami. Zostawić w lodówce na dwie godziny. Następnie umieścić naczynie w piekarniku nagrzanym do 180 stopni na 1 godzinę 15 min. Upieczone, gorące mięso doskonale pasuje do obiadu. Smacznego.