Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 15887
Przepis dnia
Kremowy sernik rabarbarowy na kruchym spodzie to idealny dodatek do kawy w cz...
Odsłon: 4812
Nauczyłam się ją robić podczas pobytu w Górnej Bawarii w okolicach Monachium....
Odsłon: 557
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 15887
Przepis dnia
Kremowy sernik rabarbarowy na kruchym spodzie to idealny dodatek do kawy w cz...
Odsłon: 4812
Nauczyłam się ją robić podczas pobytu w Górnej Bawarii w okolicach Monachium....
Odsłon: 557
Składniki
Karkówkę dokładnie umyć, osuszyć i natrzeć ziołami i solą. Posmarować mieszanką musztardy z miodem. Umieścić w naczyniu żaroodpornym z przykryciem. Obłożyć pokrojonymi na połówki szalotkami. Zostawić w lodówce na dwie godziny. Następnie umieścić naczynie w piekarniku nagrzanym do 180 stopni na 1 godzinę 15 min. Upieczone, gorące mięso doskonale pasuje do obiadu. Smacznego.