Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pieczona karkówka w majonezie i musztardzie. Smaczna propozycja obiadowa. Polecam z ulubionymi dodatkami.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10381
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5978
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5312
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12820
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4570
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10381
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5978
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5312
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12820
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4570
Składniki
Karkówkę kroimy w dość cienkie plastry. Musztardę łączymy z majonezem i słodką papryką. Łączymy karkówkę z sosem i dokładnie mieszamy. Odstawiamy na godzinkę do lodówki. Wykładamy na blaszkę piekarnikową. Pieczemy 1 godzinkę w 180 stopniach. Po 30 minutach przewracamy karkówkę na drugą stronę. Podajemy z ulubionymi dodatkami. Smacznego ;)