Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pieczona karkówka w majonezie i musztardzie. Smaczna propozycja obiadowa. Polecam z ulubionymi dodatkami.
Jako dodatek do mięs pieczonych, smażonej wątróbki lub polski odpowiednik mel...
Odsłon: 376
Przepyszne kotleciki, czyli sposób na lżejszy obiad.
Odsłon: 6364
Tym razem w airfryerze upiekłam clafoutis z wiśniami. Udał się doskonale, wię...
Odsłon: 92
Przepis dnia
Prosty, szybki przepis na lekkostrawny, niskokaloryczny i dietetyczny obiad n...
Odsłon: 785
Jako dodatek do mięs pieczonych, smażonej wątróbki lub polski odpowiednik mel...
Odsłon: 376
Przepyszne kotleciki, czyli sposób na lżejszy obiad.
Odsłon: 6364
Tym razem w airfryerze upiekłam clafoutis z wiśniami. Udał się doskonale, wię...
Odsłon: 92
Przepis dnia
Prosty, szybki przepis na lekkostrawny, niskokaloryczny i dietetyczny obiad n...
Odsłon: 785
Składniki
Karkówkę kroimy w dość cienkie plastry. Musztardę łączymy z majonezem i słodką papryką. Łączymy karkówkę z sosem i dokładnie mieszamy. Odstawiamy na godzinkę do lodówki. Wykładamy na blaszkę piekarnikową. Pieczemy 1 godzinkę w 180 stopniach. Po 30 minutach przewracamy karkówkę na drugą stronę. Podajemy z ulubionymi dodatkami. Smacznego ;)