Do góry

Dania główne Przepis na:

Pieczona karkówka w majonezie i musztardzie

Pieczona karkówka w majonezie i musztardzie

Autor:

Przepisów i artykułów: 243 Ocena: 1649

Dodano:

Odsłon: 552

Pieczona karkówka w majonezie i musztardzie. Smaczna propozycja obiadowa. Polecam z ulubionymi dodatkami.

Składniki

  • 1 kg karkówki,
  • 1 szklanka majonezu,
  • 2 łyżki musztardy chrzanowej,
  • 1 łyżka słodkiej papryki.
3-4 os. 60 min łatwe tanie
Reklama
Reklama
Pieczona karkówka w majonezie i musztardzie

Przygotowanie

  1. Karkówkę kroimy w dość cienkie plastry.
    Musztardę łączymy z majonezem i słodką papryką.
    Łączymy karkówkę z sosem i dokładnie mieszamy.
    Odstawiamy na godzinkę do lodówki.
    Wykładamy na blaszkę piekarnikową.
    Pieczemy 1 godzinkę w 180 stopniach.
    Po 30 minutach przewracamy karkówkę na drugą stronę.
    Podajemy z ulubionymi dodatkami.

    Smacznego ;)

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń