Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealne na wegeteriański obiad
Przepis dnia
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 5742
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 126
Dni spędzone na działce przy pracy powodują, że trzeba zrobić kolację przy ni...
Odsłon: 138
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 675
Przepis dnia
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 5742
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 126
Dni spędzone na działce przy pracy powodują, że trzeba zrobić kolację przy ni...
Odsłon: 138
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 675
Składniki
Bataty myjemy, kroimy wzdłuż, wydrążamy łódeczki, smarujemy olejem, wstawiamy na 15 min i zapiekamy w temp 180 stopniach. Cebulę obrać, pokroić w kostkę, podsmażyć. Dodać czosnek i szpinak. Całość doprawić. Dodać 3 łyżki jogurtu, wymieszać. Bataty uzupełnić farszem, nałożyć na nie fetę pokrojoną w kostkę i zapiec jeszcze 15 min.