Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealne na wegeteriański obiad
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12202
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1369
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 12906
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 4917
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12202
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1369
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 12906
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 4917
Składniki
Bataty myjemy, kroimy wzdłuż, wydrążamy łódeczki, smarujemy olejem, wstawiamy na 15 min i zapiekamy w temp 180 stopniach. Cebulę obrać, pokroić w kostkę, podsmażyć. Dodać czosnek i szpinak. Całość doprawić. Dodać 3 łyżki jogurtu, wymieszać. Bataty uzupełnić farszem, nałożyć na nie fetę pokrojoną w kostkę i zapiec jeszcze 15 min.