Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealne na wegeteriański obiad
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1784
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14335
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19466
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13140
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1784
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14335
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19466
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13140
Składniki
Bataty myjemy, kroimy wzdłuż, wydrążamy łódeczki, smarujemy olejem, wstawiamy na 15 min i zapiekamy w temp 180 stopniach. Cebulę obrać, pokroić w kostkę, podsmażyć. Dodać czosnek i szpinak. Całość doprawić. Dodać 3 łyżki jogurtu, wymieszać. Bataty uzupełnić farszem, nałożyć na nie fetę pokrojoną w kostkę i zapiec jeszcze 15 min.