Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealne na wegeteriański obiad
Nasza babcia Ksenia gotowała na wigilię zupę grzybową z kaszą gryczaną. Jedli...
Odsłon: 151
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 20761
Do świąt Bożego Narodzenia coraz bliżej. Dlatego, jeśli planujesz upiec pyszn...
Odsłon: 28805
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1089
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4422
Nasza babcia Ksenia gotowała na wigilię zupę grzybową z kaszą gryczaną. Jedli...
Odsłon: 151
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 20761
Do świąt Bożego Narodzenia coraz bliżej. Dlatego, jeśli planujesz upiec pyszn...
Odsłon: 28805
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1089
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4422
Składniki
Bataty myjemy, kroimy wzdłuż, wydrążamy łódeczki, smarujemy olejem, wstawiamy na 15 min i zapiekamy w temp 180 stopniach. Cebulę obrać, pokroić w kostkę, podsmażyć. Dodać czosnek i szpinak. Całość doprawić. Dodać 3 łyżki jogurtu, wymieszać. Bataty uzupełnić farszem, nałożyć na nie fetę pokrojoną w kostkę i zapiec jeszcze 15 min.