Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealne na wegeteriański obiad
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424713
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10607
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336910
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4697
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424713
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10607
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336910
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4697
Składniki
Bataty myjemy, kroimy wzdłuż, wydrążamy łódeczki, smarujemy olejem, wstawiamy na 15 min i zapiekamy w temp 180 stopniach. Cebulę obrać, pokroić w kostkę, podsmażyć. Dodać czosnek i szpinak. Całość doprawić. Dodać 3 łyżki jogurtu, wymieszać. Bataty uzupełnić farszem, nałożyć na nie fetę pokrojoną w kostkę i zapiec jeszcze 15 min.