Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczne danie,mięso wyszło kruche
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 905
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4540
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1159
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 519
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 905
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4540
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1159
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 519
Składniki
wykonanie :Ćwiartki umyć, osuszyć, podzielić na części, obsypać przyprawami z opisu, odczekać 10 minut aby przeszły smakiem przypraw. Do naczynia żaroodpornego poukładać plasterki margaryny ułożyć mięso, wstawić do piekarnika na 200 stopni piec godzinę, co jakiś czas przekręcając mięso. Podałam z ziemniakami z koperkiem oraz surówka z młodej kapusty kiszonej z cebulką i olejem, do popicia maślanka.