Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczne danie,mięso wyszło kruche
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 644
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2038
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4030
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3975
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 644
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2038
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4030
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3975
Składniki
wykonanie :Ćwiartki umyć, osuszyć, podzielić na części, obsypać przyprawami z opisu, odczekać 10 minut aby przeszły smakiem przypraw. Do naczynia żaroodpornego poukładać plasterki margaryny ułożyć mięso, wstawić do piekarnika na 200 stopni piec godzinę, co jakiś czas przekręcając mięso. Podałam z ziemniakami z koperkiem oraz surówka z młodej kapusty kiszonej z cebulką i olejem, do popicia maślanka.