Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niby banalne, ale z nutą szaleństwa. Kotlety mielone faszerowane serem twardym mozarella w otoczce z boczku. Bardzo smaczne i inne niż wszystkie.
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 419
Polecam. Mało pracochłonny i bardzo smaczny.
Odsłon: 539
Smażone w głębokim tłuszczu, w smaku trochę przypominają nasze faworki. Popu...
Odsłon: 26
Jest to bardzo rozgrzewający, lekko pikantny napój, idealny na zimowe dni. Ni...
Odsłon: 92
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 419
Polecam. Mało pracochłonny i bardzo smaczny.
Odsłon: 539
Smażone w głębokim tłuszczu, w smaku trochę przypominają nasze faworki. Popu...
Odsłon: 26
Jest to bardzo rozgrzewający, lekko pikantny napój, idealny na zimowe dni. Ni...
Odsłon: 92
Składniki
Mięso mielone należy przyprawić solą i pieprzem, dodać jaja i bułkę tartą. Całość wymieszać. Uformować placuszki. W środek włożyć pasek sera. Zwinąć w podłużne kotleciki. Całość otoczyć plastrem boczku.
Pieczemy 20 minut w 180st C.