Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ulubiona potrawa mojej Julci to oczywiście pieczone pałki z kurczaka. Pachnące ziołami, soczyste kruche mięso i mojej małej do szczęście nie trzeba nic więcej.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1659
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1439
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1453
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1609
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1659
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1439
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1453
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1609
Składniki
Pałki z kurczaka płuczemy, osuszamy papierowym ręcznikiem, oprószamy solą i pieprzem. Przyprawione pałki układamy w naczyniu żaroodpornym, dodajemy przekrojone na pół ząbki czosnku.
Na mięso układamy gałązki tymianku i oregano.
Kurczaka pieczemy w piekarniku nagrzanym do temp. 200'C przez około 30 - 40 minut zależy od piekarnika.
Pałki z kurczaka po upieczeniu podajemy z chlebem, surówką lub ulubionymi warzywami. Smacznego !!!