Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Placuszki warzywne z piekarnika to fajny sposób na pyszne i zdrowe danie. Na moim stole tym razem pikantne z kapustą.
Bardzo prosty w przygotowaniu mus czekoladaowy. Z dwóch składników: jabłka i...
Odsłon: 1116
Dorsz, jest to bardzo smaczna ryba i do tego bardzo zdrowa. Dzisiejsza propoz...
Odsłon: 109
Nigdy nie byłam wielką fanką fasoli, ale tym daniem byłam zachwycona! Przepis...
Odsłon: 432
Przepis na pyszne, aromatyczne i pożywne ciasteczka owsiano - kokosowe, które...
Odsłon: 204
Kostka krakowska to przepis, który trochę na mnie czekał, ponieważ w żadnym s...
Odsłon: 310
Bardzo prosty w przygotowaniu mus czekoladaowy. Z dwóch składników: jabłka i...
Odsłon: 1116
Dorsz, jest to bardzo smaczna ryba i do tego bardzo zdrowa. Dzisiejsza propoz...
Odsłon: 109
Nigdy nie byłam wielką fanką fasoli, ale tym daniem byłam zachwycona! Przepis...
Odsłon: 432
Przepis na pyszne, aromatyczne i pożywne ciasteczka owsiano - kokosowe, które...
Odsłon: 204
Kostka krakowska to przepis, który trochę na mnie czekał, ponieważ w żadnym s...
Odsłon: 310
Składniki
Ziemniaki ścieramy bardzo drobno. Odstawiamy na 5 minut, odlewamy nadmiar wody. Kapustę szatkujemy, cebulę kroimy w kostkę, marchew ścieramy na tarce, na grubszych oczkach. Mieszamy warzywa, dodajemy do nich jajka, olej, mąkę, kaszę i przyprawy. Na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia układamy z masy kotlety.
Pieczemy w 180 stopniach przez 40 minut, w połowie obracamy. Placki podajemy z ulubionym sosem.