Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Skrzydełka ugotowaliśmy do zupy pomidorowej. Żeby nie zmarnować produktu, wskrzesiliśmy…Odlot nieziemski ;)
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3817
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414623
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2358
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3817
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414623
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2358
Składniki
Ugotowane skrzydełka studzimy, oprószamy mąką. Jajka mieszamy z mlekiem i przyprawami. Do smaku doprawiamy solą i pieprzem. Dokładnie łączymy z mięsem, które obtaczamy w panierce panko. Skrzydełka układamy w naczyniu żaroodpornym. Zapiekamy 45 minut w temperaturze 200 °C