Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Skrzydełka ugotowaliśmy do zupy pomidorowej. Żeby nie zmarnować produktu, wskrzesiliśmy…Odlot nieziemski ;)
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34156
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1357
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113599
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34156
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1357
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113599
Składniki
Ugotowane skrzydełka studzimy, oprószamy mąką. Jajka mieszamy z mlekiem i przyprawami. Do smaku doprawiamy solą i pieprzem. Dokładnie łączymy z mięsem, które obtaczamy w panierce panko. Skrzydełka układamy w naczyniu żaroodpornym. Zapiekamy 45 minut w temperaturze 200 °C