Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekki obiad z pieczoną rybą i warzywami.
Przepis dnia
Czebureki - przysmak tatarski, wersja mini i wyrób domowy. Te pierożki nie w...
Odsłon: 67820
Polecam to zniewalające danie. Łosoś oprószony cytrynowym pieprzem, szpinak d...
Odsłon: 1922
Przepis dnia
Czebureki - przysmak tatarski, wersja mini i wyrób domowy. Te pierożki nie w...
Odsłon: 67820
Polecam to zniewalające danie. Łosoś oprószony cytrynowym pieprzem, szpinak d...
Odsłon: 1922
Składniki
Ziemniaki obrać, pokroić w łódkę, posolić.
Brokuł i fasolkę oczyścić i ugotować.
Rybę umyć i przyprawić.
Rybę i ziemniaki wysmarować tłuszczem, wyłożyć na blachę wyłożoną papierem do pieczenia.
Piec 30-45min w 200°C Alternatywnie rybę możesz udusić na patelni pod przykryciem.