Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekki obiad z pieczoną rybą i warzywami.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12886
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1463
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 14158
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5871
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12886
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1463
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 14158
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5871
Składniki
Ziemniaki obrać, pokroić w łódkę, posolić.
Brokuł i fasolkę oczyścić i ugotować.
Rybę umyć i przyprawić.
Rybę i ziemniaki wysmarować tłuszczem, wyłożyć na blachę wyłożoną papierem do pieczenia.
Piec 30-45min w 200°C Alternatywnie rybę możesz udusić na patelni pod przykryciem.