Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rozgrzewające i smaczne danie na obiad.
Czy tiramisu nada się na piknikową przekąskę? Dość trudno jest pokroić je i p...
Odsłon: 2466
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 55
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 147
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 720
Czy tiramisu nada się na piknikową przekąskę? Dość trudno jest pokroić je i p...
Odsłon: 2466
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 55
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 147
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 720
Składniki
Wykonanie: Ziemniaki, dynię obrać i pokroić w grubszą kostkę. Ułożyć w przygotowanej formie żaroodpornej, dodać pokrojone na ćwiartki pomidory. Posypać przyprawami do smaku, dodać listki laurowe. Całość posypać tymiankiem, ułożyć parówki, zalać bulionem i przykryć. Piec w temperaturze 200 stopni około 60 minut. Podawać na ciepło z pieczywem.