Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zawsze będą kojarzyły nam się z Kasią [*] <3 Buraka nie użyliśmy, bo...nie uwierzycie...nie było :/
Idealny do zupy Pho.
Odsłon: 43
Kotlety mielone po morawsku to ponoć specjał znany w rejonie Moraw od czasów...
Odsłon: 1171
Nasze ciasto "Jaskiniowiec" to prawdziwa uczta dla miłośników słodkich deseró...
Odsłon: 35048
Idealny do zupy Pho.
Odsłon: 43
Kotlety mielone po morawsku to ponoć specjał znany w rejonie Moraw od czasów...
Odsłon: 1171
Nasze ciasto "Jaskiniowiec" to prawdziwa uczta dla miłośników słodkich deseró...
Odsłon: 35048
Składniki
Ziemniaki obieramy, kroimy w grube plastry. Oprószamy solą i pieprzem. Cebule kroimy w piórka. Połowę ziemniaków wykładamy w garnku, na to kładziemy cebulę. Kiełbasę kroimy w talarki, kładziemy na cebulę. Na ziemniaki kładziemy pozostałą część ziemniaków. Całość podlewamy szklanką wody i dusimy pod przykryciem przez 35-40 min. Od czasu do czasu mieszamy. Podajemy z maślanką.