Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dorsz z dodatkiem oliwek i pomidorków koktajlowych warty wypróbowania.
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4897
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13274
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5802
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7450
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4897
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13274
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5802
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7450
Składniki
Ugotować ziemniaki na półtwardo, pokroić na cienkie plastry.
Poporcjowaną rybę skropić sokiem z cytryny, oprószyć solą i pieprzem. Odstawić na kilka minut.
Posiekaną cebulę zeszklić na maśle i dodać ziemniaki. Posypać przyprawą do ziemniaków i podsmażyć na rumiano.
Przełożyć do naczynia żaroodpornego, położyć rybę pomidorki i oliwki.Posypać obficie pieprzem najlepiej świeżo mielonym.Wlać bulion warzywny.
Piec w piekarniku nagrzanym do 180st.C przez 30 minut Przed podaniem posypać pietruszką. SMACZNEGO!