Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dorsz z dodatkiem oliwek i pomidorków koktajlowych warty wypróbowania.
Moim zdaniem połączenie ziemniaków z mięsem jest super połączeniem. Zapraszam...
Odsłon: 59
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 123
Brukiew jest idealna dla osób dbających o kondycję skóry, włosów i paznokci....
Odsłon: 129
Włoski smakołyki, a smaki w sumie polskie.
Odsłon: 95
Przepis na puszyste naleśniki ze słodkim farszem z orzechów i rodzynek polane...
Odsłon: 906
Moim zdaniem połączenie ziemniaków z mięsem jest super połączeniem. Zapraszam...
Odsłon: 59
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 123
Brukiew jest idealna dla osób dbających o kondycję skóry, włosów i paznokci....
Odsłon: 129
Włoski smakołyki, a smaki w sumie polskie.
Odsłon: 95
Przepis na puszyste naleśniki ze słodkim farszem z orzechów i rodzynek polane...
Odsłon: 906
Składniki
Ugotować ziemniaki na półtwardo, pokroić na cienkie plastry.
Poporcjowaną rybę skropić sokiem z cytryny, oprószyć solą i pieprzem. Odstawić na kilka minut.
Posiekaną cebulę zeszklić na maśle i dodać ziemniaki. Posypać przyprawą do ziemniaków i podsmażyć na rumiano.
Przełożyć do naczynia żaroodpornego, położyć rybę pomidorki i oliwki.Posypać obficie pieprzem najlepiej świeżo mielonym.Wlać bulion warzywny.
Piec w piekarniku nagrzanym do 180st.C przez 30 minut Przed podaniem posypać pietruszką. SMACZNEGO!