Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pieczony filet z indyka może być doskonałym daniem obiadowym, a pokrojony w cieniutkie plasterki będzie pyszną domową wędliną do kanapek.
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2285
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4375
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1298
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 276
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2285
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4375
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1298
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 276
Składniki
Fileta myjemy i osuszamy. Wszystkie składniki marynaty razem mieszamy i nacieramy dokładnie mięso. Wkładamy do lodówki, najlepiej na kilka godzin, aby mięso przeszło marynatą. Fileta wkładamy do brytfanki i przykrywamy. Pieczemy ok. 60 minut w temp. 200°C, następnie odkrywamy, zmniejszamy temperaturę do 180°C i pieczemy ok. 20 min. Czas pieczenia musimy dostosować do swojego piekarnika. Smacznego!