Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolejna przygotowana przeze mnie potrawa jest bardzo smaczna, zgodna z wytycznymi zdrowego odżywiania zimą, zawiera dużo białka oraz błonnika, polecam do wypróbowania.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8481
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1236
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10168
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4631
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 683
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8481
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1236
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10168
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4631
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 683
Składniki
Przygotowujemy sałatkę z buraka. Buraka gotujemy w skórce, studzimy, obieramy i tarkujemy. Cebulę kroimy do buraka. Skrapiamy octem, przyprawiamy cukrem, solą i pieprzem. Łososia marynujemy w soku z cytryny, dodajemy sól i pieprz. Pieczemy w 160st.C w piekarniku ok. 15 minut. Ziemniaki gotujemy i podajemy z koperkiem. Danie gotowe