Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolejna przygotowana przeze mnie potrawa jest bardzo smaczna, zgodna z wytycznymi zdrowego odżywiania zimą, zawiera dużo białka oraz błonnika, polecam do wypróbowania.
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 143
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4328
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11747
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6715
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5558
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13838
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 143
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4328
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11747
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6715
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5558
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13838
Składniki
Przygotowujemy sałatkę z buraka. Buraka gotujemy w skórce, studzimy, obieramy i tarkujemy. Cebulę kroimy do buraka. Skrapiamy octem, przyprawiamy cukrem, solą i pieprzem. Łososia marynujemy w soku z cytryny, dodajemy sól i pieprz. Pieczemy w 160st.C w piekarniku ok. 15 minut. Ziemniaki gotujemy i podajemy z koperkiem. Danie gotowe