Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekki, świeże i chrupiące danie na kolację.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 9531
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1147
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11498
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 514
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 9531
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1147
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11498
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 514
Składniki
Rybę umyć, podzielić na dwie porcje, posolić z wierzchu. Wymieszać składniki panierki i obtoczyć w niej wierzch ryby i boki. Ułożyć na blasze wyłożonej papierem do pieczenia. Nastawić piekarnik na 200 st. C i piec 20-30 minut w zależności od grubości fileta. W międzyczasie przygotować makaron z cykinii ( kupiłam za niewielkie pieniądze w sklepie strugaczkę do robienia makaronu z warzyw). Na patelni rozgrzać 1-2 łyżki oliwy, dodać ząbek czosnku, dodać makaron z cukinii, posolić, popieprzyć i wymieszać. Zdjąć z ognia. Ogórka pociąć w plastry i doprawić solą i pieprzem oraz oliwą. Wykładać na talerze i podawać z cząstką cytryny.