Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekki, świeże i chrupiące danie na kolację.
Przepis dnia
Prosty w przygotowaniu , puszysty sernik , przygotowany na spodzie z biszkopt...
Odsłon: 18264
Zapiekany makaron rurki z farszem ze szpinaku i ricotty to klasyczne, włoskie...
Odsłon: 3097
Szukasz pomysłu na szybki obiad, mam coś dla Ciebie. Chińska kuchnia, pełna w...
Odsłon: 2620
Kuchnia chińska to sztuka równowagi smaków, tekstur i aromatów, która od wiek...
Odsłon: 234
Brakuje Ci pomysłu na szybki i niewymagający obiad? No to zapraszam na proste...
Odsłon: 362
Przepis dnia
Prosty w przygotowaniu , puszysty sernik , przygotowany na spodzie z biszkopt...
Odsłon: 18264
Zapiekany makaron rurki z farszem ze szpinaku i ricotty to klasyczne, włoskie...
Odsłon: 3097
Szukasz pomysłu na szybki obiad, mam coś dla Ciebie. Chińska kuchnia, pełna w...
Odsłon: 2620
Kuchnia chińska to sztuka równowagi smaków, tekstur i aromatów, która od wiek...
Odsłon: 234
Brakuje Ci pomysłu na szybki i niewymagający obiad? No to zapraszam na proste...
Odsłon: 362
Składniki
Rybę umyć, podzielić na dwie porcje, posolić z wierzchu. Wymieszać składniki panierki i obtoczyć w niej wierzch ryby i boki. Ułożyć na blasze wyłożonej papierem do pieczenia. Nastawić piekarnik na 200 st. C i piec 20-30 minut w zależności od grubości fileta. W międzyczasie przygotować makaron z cykinii ( kupiłam za niewielkie pieniądze w sklepie strugaczkę do robienia makaronu z warzyw). Na patelni rozgrzać 1-2 łyżki oliwy, dodać ząbek czosnku, dodać makaron z cukinii, posolić, popieprzyć i wymieszać. Zdjąć z ognia. Ogórka pociąć w plastry i doprawić solą i pieprzem oraz oliwą. Wykładać na talerze i podawać z cząstką cytryny.