Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Duży tort o wyrazistym smaku. Pasuje na każdą okazję.
Odsłon: 691
Nie wiem jak wy ale ja uwielbiam takie świąteczne ciasteczkado herbatki pasuj...
Odsłon: 107
Polecam. Na co dzień i od święta.
Odsłon: 429
Polecam.
Odsłon: 458
Dzisiaj sernik z brzoskwiniami przygotowany na Andrzejki. Wyszedł bardzo smac...
Odsłon: 43
Polecam. Duży tort o wyrazistym smaku. Pasuje na każdą okazję.
Odsłon: 691
Nie wiem jak wy ale ja uwielbiam takie świąteczne ciasteczkado herbatki pasuj...
Odsłon: 107
Polecam. Na co dzień i od święta.
Odsłon: 429
Polecam.
Odsłon: 458
Dzisiaj sernik z brzoskwiniami przygotowany na Andrzejki. Wyszedł bardzo smac...
Odsłon: 43
Składniki
Białą część pora pokroić w półplasterki. Dokładnie wypłukać. Odwirować, albo osuszyć na sicie. Do pokrojonego pora i szpinaku dodać majonez, czosnek staropolski - czosnek, majeranek, kminek, szczypiorek, koperek, kolendra i sól do smaku. Wymieszać. Przełożyć do naczynia żaroodpornego. Łososia umyć, osuszyć i oprószyć solą i pieprzem cytrynowym. Skropić sokiem z cytryny. Ułożyć na poduszce z pora i szpinaku. Na rybie poukładać kawałki cytryny. Dodać jeszcze małe pomidorki. Przykryć folią aluminiową i wstawić do piekarnika nagrzanego do 180 stopni na 30 min. Rybę podawać ciepłą np z ziemniakami, surówką. Smacznego.