Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10296
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2924
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2020
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 772
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10296
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2924
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2020
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 772
Składniki
Białą część pora pokroić w półplasterki. Dokładnie wypłukać. Odwirować, albo osuszyć na sicie. Do pokrojonego pora i szpinaku dodać majonez, czosnek staropolski - czosnek, majeranek, kminek, szczypiorek, koperek, kolendra i sól do smaku. Wymieszać. Przełożyć do naczynia żaroodpornego. Łososia umyć, osuszyć i oprószyć solą i pieprzem cytrynowym. Skropić sokiem z cytryny. Ułożyć na poduszce z pora i szpinaku. Na rybie poukładać kawałki cytryny. Dodać jeszcze małe pomidorki. Przykryć folią aluminiową i wstawić do piekarnika nagrzanego do 180 stopni na 30 min. Rybę podawać ciepłą np z ziemniakami, surówką. Smacznego.