Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rozpłatana ryba jest pełna aromatu i piecze się błyskawicznie.
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 725
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1488
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 6022
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8895
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 725
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1488
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 6022
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8895
Składniki
Ryby obrałam a potem wyfiletowałam tak aby powstał jeden płat. Ułożyłam je na blasze z papierem do pieczenia wysmarowanym oliwą. Rybę skropiłam sokiem z cytryny i oliwą. Dodałam sól, suszony czosnek, posiekany koperek a na końcu rybę polałam sosem chili- na zdjęciu przed dodaniem sosu.
Rybę piekłam 20 minut w 200 stopniach.
Smacznego :)