Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rozpłatana ryba jest pełna aromatu i piecze się błyskawicznie.
Kompozycja owocowa zależy tu wyłącznie od własnej fantazji i smaku, mnie akur...
Odsłon: 23034
Kalafior w tym wydaniu polany jest znakomitym, jedwabistym sosem i posypany s...
Odsłon: 994
Pyszna domowa pizza z serem,pieczarkami i szynką.Smak zachwyca gości. Ten prz...
Odsłon: 104846
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 405
Kompozycja owocowa zależy tu wyłącznie od własnej fantazji i smaku, mnie akur...
Odsłon: 23034
Kalafior w tym wydaniu polany jest znakomitym, jedwabistym sosem i posypany s...
Odsłon: 994
Pyszna domowa pizza z serem,pieczarkami i szynką.Smak zachwyca gości. Ten prz...
Odsłon: 104846
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 405
Składniki
Ryby obrałam a potem wyfiletowałam tak aby powstał jeden płat. Ułożyłam je na blasze z papierem do pieczenia wysmarowanym oliwą. Rybę skropiłam sokiem z cytryny i oliwą. Dodałam sól, suszony czosnek, posiekany koperek a na końcu rybę polałam sosem chili- na zdjęciu przed dodaniem sosu.
Rybę piekłam 20 minut w 200 stopniach.
Smacznego :)