Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rozpłatana ryba jest pełna aromatu i piecze się błyskawicznie.
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3926
Przepis dnia
Placuszki twarogowe z rodzynkami to pyszne danie na słodko, które wywodzi się...
Odsłon: 19897
Zimowe brownie pełne korzennych przypraw i zielonego lukru z dodatkiem matcha...
Odsłon: 3023
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 4222
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3926
Przepis dnia
Placuszki twarogowe z rodzynkami to pyszne danie na słodko, które wywodzi się...
Odsłon: 19897
Zimowe brownie pełne korzennych przypraw i zielonego lukru z dodatkiem matcha...
Odsłon: 3023
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 4222
Składniki
Ryby obrałam a potem wyfiletowałam tak aby powstał jeden płat. Ułożyłam je na blasze z papierem do pieczenia wysmarowanym oliwą. Rybę skropiłam sokiem z cytryny i oliwą. Dodałam sól, suszony czosnek, posiekany koperek a na końcu rybę polałam sosem chili- na zdjęciu przed dodaniem sosu.
Rybę piekłam 20 minut w 200 stopniach.
Smacznego :)