Do góry

Dania główne Przepis na:

Pieczony pstrąg w koperku

Pieczony pstrąg w koperku

Autor:

Przepisów i artykułów: 518 Ocena: 10176

Dodano:

Odsłon: 407

Rozpłatana ryba jest pełna aromatu i piecze się błyskawicznie.
Reklama
Reklama

Przygotowanie

  1. Ryby obrałam a potem wyfiletowałam tak aby powstał jeden płat.
    Ułożyłam je na blasze z papierem do pieczenia wysmarowanym oliwą.

    Rybę skropiłam sokiem z cytryny i oliwą. Dodałam sól, suszony czosnek, posiekany koperek a na końcu rybę polałam sosem chili- na zdjęciu przed dodaniem sosu.

  2. Rybę piekłam 20 minut w 200 stopniach.

  3. Smacznego :)

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (28)

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń