Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rozpłatana ryba jest pełna aromatu i piecze się błyskawicznie.
Pomysł na udka w sosie pomidorowym. Potrawa prosta w przygotowaniu i nie wyma...
Odsłon: 835
Połączenie polskich faworków (chrustu) i hiszpańskich churrosów – cienkie, sm...
Odsłon: 56
Pomysł na udka w sosie pomidorowym. Potrawa prosta w przygotowaniu i nie wyma...
Odsłon: 835
Połączenie polskich faworków (chrustu) i hiszpańskich churrosów – cienkie, sm...
Odsłon: 56
Składniki
Ryby obrałam a potem wyfiletowałam tak aby powstał jeden płat. Ułożyłam je na blasze z papierem do pieczenia wysmarowanym oliwą. Rybę skropiłam sokiem z cytryny i oliwą. Dodałam sól, suszony czosnek, posiekany koperek a na końcu rybę polałam sosem chili- na zdjęciu przed dodaniem sosu.
Rybę piekłam 20 minut w 200 stopniach.
Smacznego :)