Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rozpłatana ryba jest pełna aromatu i piecze się błyskawicznie.
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5751
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1204
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12384
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5213
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5751
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1204
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12384
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5213
Składniki
Ryby obrałam a potem wyfiletowałam tak aby powstał jeden płat. Ułożyłam je na blasze z papierem do pieczenia wysmarowanym oliwą. Rybę skropiłam sokiem z cytryny i oliwą. Dodałam sól, suszony czosnek, posiekany koperek a na końcu rybę polałam sosem chili- na zdjęciu przed dodaniem sosu.
Rybę piekłam 20 minut w 200 stopniach.
Smacznego :)