Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8087
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 384
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8087
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 384
Składniki
cebulę kroimy w ćwierć krążki i podsmażamy na oleju , mieszamy z serem i ziemniakami , łyżką tak aby pozostały wyrażne grudki wszystkich składników , doprawiamy solą i pieprzem i maggi jak ktoś lubi. Zagniatamy ciasto i robimy pierogi z tym farszem. Gotujemy i podajemy z podsmażomą słoniną.
Jeżeli zostanie nam farszu to dodajemy do niego jajko i mąki i zagniatamy kopytka.Po ugotowaniu namy drugie danie. Są pyszne.