Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 768
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 12594
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 768
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 12594
Składniki
cebulę kroimy w ćwierć krążki i podsmażamy na oleju , mieszamy z serem i ziemniakami , łyżką tak aby pozostały wyrażne grudki wszystkich składników , doprawiamy solą i pieprzem i maggi jak ktoś lubi. Zagniatamy ciasto i robimy pierogi z tym farszem. Gotujemy i podajemy z podsmażomą słoniną.
Jeżeli zostanie nam farszu to dodajemy do niego jajko i mąki i zagniatamy kopytka.Po ugotowaniu namy drugie danie. Są pyszne.