Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7524
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2498
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7524
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2498
Składniki
cebulę kroimy w ćwierć krążki i podsmażamy na oleju , mieszamy z serem i ziemniakami , łyżką tak aby pozostały wyrażne grudki wszystkich składników , doprawiamy solą i pieprzem i maggi jak ktoś lubi. Zagniatamy ciasto i robimy pierogi z tym farszem. Gotujemy i podajemy z podsmażomą słoniną.
Jeżeli zostanie nam farszu to dodajemy do niego jajko i mąki i zagniatamy kopytka.Po ugotowaniu namy drugie danie. Są pyszne.