Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis pochodzi z kuchni kresowej,którą bardzo lubię.Jest to kuchnia prosta ale tez bardzo smaczna.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34119
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1297
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113570
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34119
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1297
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113570
Składniki
fasolę namoczyc na noc,następnie u gotować,wystudzić i zemleć
cebulę pokroić drobniutko i lekko podsmażyc na maśle,dodac fasolę,majeranek,doprawić solą i pieprzem i jeszcze chwile posmażyć
z mąki,wody i szczypty soli zrobic ciasto,przygotowac pierogi i ugotować
pierogi świetnie smakują polane masłem ale mozna tez podsmażyć cebulę z boczkiem i polac tym pierożki