Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis pochodzi z kuchni kresowej,którą bardzo lubię.Jest to kuchnia prosta ale tez bardzo smaczna.
Polecam.
Odsłon: 295
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 279
W weekend nie musimy chleba jeść, polecam cieplutkie, chrupiące bułeczki.
Odsłon: 152
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 123
Polecam.
Odsłon: 295
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 279
W weekend nie musimy chleba jeść, polecam cieplutkie, chrupiące bułeczki.
Odsłon: 152
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 123
Składniki
fasolę namoczyc na noc,następnie u gotować,wystudzić i zemleć
cebulę pokroić drobniutko i lekko podsmażyc na maśle,dodac fasolę,majeranek,doprawić solą i pieprzem i jeszcze chwile posmażyć
z mąki,wody i szczypty soli zrobic ciasto,przygotowac pierogi i ugotować
pierogi świetnie smakują polane masłem ale mozna tez podsmażyć cebulę z boczkiem i polac tym pierożki