Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1934
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1627
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2584
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1934
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1627
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2584
Składniki
Z mięsa, cebuli i przypraw przygotowa farsz. Rozczynic ciasto. Rozwałkowac, szklanką wykrawac krążki. Na jeden krążek ciasta położyc trochę farszu, przykryc drugim krążkiem, zlepic. Pierogi ugotowac w osolonej wodzie. Wyłożyc na talerz, polac zasmażką. Smacznego.