Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pierogi to jedno z moich ulubionych dań.Polecam!
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i mrożonymi warzywami. Nie może się...
Odsłon: 334
Prosta i łatwa sałatka z makaronem orzo, ananasem, ogórkiem i kukurydzą. Do n...
Odsłon: 509
Piersi kacze przygotowane na niedzielny obiad. Piersi wyszły smaczne, mięsko...
Odsłon: 727
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i mrożonymi warzywami. Nie może się...
Odsłon: 334
Prosta i łatwa sałatka z makaronem orzo, ananasem, ogórkiem i kukurydzą. Do n...
Odsłon: 509
Piersi kacze przygotowane na niedzielny obiad. Piersi wyszły smaczne, mięsko...
Odsłon: 727
Składniki
Z podanych składników wyrobić ciasto,odstawić przykryte ściereczką na około 15 min. Ciasto rozwałkować cienko,wycinać szklanką , na środek nakładać farsz i zalepiać.
Pieczarki obrać i pokroić. Cebulę obrać i pokroić drobniutko. Kapustę poszatkować i zagotować,aby była miękka. Na patelni podgrzać olej,dodać pieczarki i cebulę.Podusić do miękkości,następnie dodać kapustę i doprawić do smaku. Pierogi po wypłynięciu gotować ok.2-3 min. Podawać okraszone cebulką. Smacznego!!!