Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pierogi to jedno z moich ulubionych dań.Polecam!
 
         
         
         
            Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 6097
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 1859
 
            Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 6097
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 1859
 
         
         
                Składniki
Z podanych składników wyrobić ciasto,odstawić przykryte ściereczką na około 15 min. Ciasto rozwałkować cienko,wycinać szklanką , na środek nakładać farsz i zalepiać.
Pieczarki obrać i pokroić. Cebulę obrać i pokroić drobniutko. Kapustę poszatkować i zagotować,aby była miękka. Na patelni podgrzać olej,dodać pieczarki i cebulę.Podusić do miękkości,następnie dodać kapustę i doprawić do smaku. Pierogi po wypłynięciu gotować ok.2-3 min. Podawać okraszone cebulką. Smacznego!!!