Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pierogi to jedno z moich ulubionych dań.Polecam!
Z podanych składników wyrobić ciasto,odstawić przykryte ściereczką na około 15 min.
Ciasto rozwałkować cienko,wycinać szklanką , na środek nakładać farsz i zalepiać.
Pieczarki obrać i pokroić.
Cebulę obrać i pokroić drobniutko.
Kapustę poszatkować i zagotować,aby była miękka.
Na patelni podgrzać olej,dodać pieczarki i cebulę.Podusić do miękkości,następnie dodać kapustę i doprawić do smaku.
Pierogi po wypłynięciu gotować ok.2-3 min.
Podawać okraszone cebulką.
Smacznego!!!
Kapusta kiszona z pieczarkami gości w moim domu w ciągu roku a w wigilię piec...
Odsłon: 9944
Dzisiaj coś lekkiego ale bardzo smacznego i dającego kolorytu na przyjęciu.
Odsłon: 129
Lato to moja pora roku ulubiona, bo słońcem, radością wypełniona. Świeże warz...
Odsłon: 130
Czekoladowe wafelki o przygotowania tego deseru mnie zainspirowały i to one s...
Odsłon: 96
Mini torcik serowy, z mascarpone – jeżynowy, galaretką ozdobiony, owocami orz...
Odsłon: 242
Przygotowanie tego ptasiego mleczka z galaretką jest naprawdę proste i nie wy...
Odsłon: 32793
Te proste i bardzo smaczne chrupiące naleśniki z owocami morza wręcz idealnie...
Odsłon: 5351
Dzisiaj coś lekkiego ale bardzo smacznego i dającego kolorytu na przyjęciu.
Odsłon: 129
Lato to moja pora roku ulubiona, bo słońcem, radością wypełniona. Świeże warz...
Odsłon: 130
Czekoladowe wafelki o przygotowania tego deseru mnie zainspirowały i to one s...
Odsłon: 96
Mini torcik serowy, z mascarpone – jeżynowy, galaretką ozdobiony, owocami orz...
Odsłon: 242
Przygotowanie tego ptasiego mleczka z galaretką jest naprawdę proste i nie wy...
Odsłon: 32793
Te proste i bardzo smaczne chrupiące naleśniki z owocami morza wręcz idealnie...
Odsłon: 5351
Składniki
Z podanych składników wyrobić ciasto,odstawić przykryte ściereczką na około 15 min. Ciasto rozwałkować cienko,wycinać szklanką , na środek nakładać farsz i zalepiać.
Pieczarki obrać i pokroić. Cebulę obrać i pokroić drobniutko. Kapustę poszatkować i zagotować,aby była miękka. Na patelni podgrzać olej,dodać pieczarki i cebulę.Podusić do miękkości,następnie dodać kapustę i doprawić do smaku. Pierogi po wypłynięciu gotować ok.2-3 min. Podawać okraszone cebulką. Smacznego!!!
Przepisy Dania główne
Dania główne
Chorwackie klopsiki
Dania główne
Placki ziemniaczane z młodych ziemniaków
Dania główne
Zapiekanka z cukinią
Dania główne
Kotlety Hakuna Matata
Chorwackie klopsiki
Chorwackie klopsiki to idealny przepis na obiad dla całej rodziny. Pysznie sm...
Odsłon: 252
Placki ziemniaczane z młodych ziemniaków
Placki ziemniaczane z młodych ziemniaków różnią się od tych z ziemniaków zesz...
Odsłon: 215