Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pierogi to jedno z moich ulubionych dań.Polecam!
Dwa hity, Murzynek i Izaura, przy jednym ucieraniu ciasta. Kochaliśmy je za...
Odsłon: 6997
Polecam.
Odsłon: 142
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 5336
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 2528
Dwa hity, Murzynek i Izaura, przy jednym ucieraniu ciasta. Kochaliśmy je za...
Odsłon: 6997
Polecam.
Odsłon: 142
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 5336
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 2528
Składniki
Z podanych składników wyrobić ciasto,odstawić przykryte ściereczką na około 15 min. Ciasto rozwałkować cienko,wycinać szklanką , na środek nakładać farsz i zalepiać.
Pieczarki obrać i pokroić. Cebulę obrać i pokroić drobniutko. Kapustę poszatkować i zagotować,aby była miękka. Na patelni podgrzać olej,dodać pieczarki i cebulę.Podusić do miękkości,następnie dodać kapustę i doprawić do smaku. Pierogi po wypłynięciu gotować ok.2-3 min. Podawać okraszone cebulką. Smacznego!!!