Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zapraszam na mojego bloga Paszczak gotuje.
Chciałam się podzielić z Wami fajnym i prostym sposobem obierania jajek. Taki...
Odsłon: 237
Przepis dnia
Dzisiaj leniwe przygotowane z twarogu, mąki i jajek, dodatkowo z sosem żurawi...
Odsłon: 2567
Chciałam się podzielić z Wami fajnym i prostym sposobem obierania jajek. Taki...
Odsłon: 237
Przepis dnia
Dzisiaj leniwe przygotowane z twarogu, mąki i jajek, dodatkowo z sosem żurawi...
Odsłon: 2567
Składniki
Płuca dobrze wypłukać, ugotować do miękkości z zielem angielskim i liściem laurowym. Cebule zeszklić i udusić na maśle, zmielić z płucami, bardzo drobno. Zmielone płucka obsmażyć na patelni, tak, aby odparowała woda, ale nie całkiem. Po obsmażeniu dodać bułkę, majeranek, jajko, sól i pieprz, wszystko wymieszać. Ulepić pierogi. Przepis na ciasto dodam w następnym przepisie.