Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszne pierogi, podane z dużą ilością chrupkiej, przypieczonej bułeczki
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2507
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1896
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1643
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1584
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2507
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1896
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1643
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1584
Składniki
1. do maki dodać szczyptę soli, jajko i tyle gorącej wody, żeby zagnieść elastyczne ciasto, przykryć ściereczką, odstawić na 30 min, 2. ser rozrobić widelcem, dodać żółtko, budyń, cukier do smaku, jeśli ser będzie zbyt suchy dodać jogurtu naturalnego, 3. ciasto rozwałkować, wykrawać kółka, nakładać łyżeczkę sera, zlepiać brzegi, docisnąć widelcem, 4. zagotować wodę, lekko posolić, na wrzątek wkładać pierogi, gotować na małym ogniu ok 3 min po wypłynięciu, 5. łyżkę bułki zrumienić na suchej patelni, dodać łyżeczkę masła, roztopić, polać pierogi, smacznego