Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pierogi kocham w każdym wydaniu, tutaj z serem białym i jagodami z zamrażalnika, można dodać ze słoiczka.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14092
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1625
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 16056
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6454
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14092
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1625
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 16056
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6454
Składniki
Z podanych składników zagnieść ciasto i rozwałkować na cienki placek. Ser rozgnieść widelcem, dodać cukier, rozmrożone jagody i dokładnie wymieszać. Szklanką wykrawać z ciasta kółka i nakładać farsz, zlepiać brzegi. Wrzucać pierogi na wrzącą osoloną wodę, gotować na małym ogniu kilka minut od wypłynięcia. Podawać z jagodami, śmietaną lub cukrem.