Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1296
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 806
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1421
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1296
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 806
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1421
Składniki
Z podanych składników zarobić ciasto pierogowe, rozwałkować, wykrawać krążki ( ja robię to szklanką) i układać na nich śliwki.
Lepić pierożki.
Gotować je w lekko osolonej wodzie około 4 minuty. No i danie wigilijne gotowe. Takie pierożki można również podać na obiad z cukrem pudrem i kwaśną śmietaną. Polecam. :)