Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeśli kupiłaś/kupiłeś mięso mielone i nie wiesz co z niego zrobić koniecznie zapisz ten przepis! Do jego wykonania potrzebować będziesz jeszcze tylko mąki i wody. Pyycha!
Parowar
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32578
Klasyczna włoska pizza z bogatym połączeniem czterech rodzajów sera na chrupi...
Odsłon: 57
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 88
Przepis dnia
Przepis na pyszne, delikatne i wilgotne ciasto z cukinii, które przeplata jaś...
Odsłon: 934
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 334
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32578
Klasyczna włoska pizza z bogatym połączeniem czterech rodzajów sera na chrupi...
Odsłon: 57
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 88
Przepis dnia
Przepis na pyszne, delikatne i wilgotne ciasto z cukinii, które przeplata jaś...
Odsłon: 934
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 334
Składniki
Do miski przesiać szklankę mąki, dodać szczyptę soli i suszone zioła . Powoli dolewać wody dobrze wyrabiając ciasto. Do dodać przyprawy (najlepiej orientalne u mnie kmin, trochę cynamonu, chili, kolendra) i przeciśnięty czosnek. Pozawijac jak na pierogi. Układamy w parowarze, posypujemy koperkiem i gotujemy pół godzinki. Na koniec polałam Maggi <3 Snacznego! Zachęcam do polubienia przepisu ️