Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeśli kupiłaś/kupiłeś mięso mielone i nie wiesz co z niego zrobić koniecznie zapisz ten przepis! Do jego wykonania potrzebować będziesz jeszcze tylko mąki i wody. Pyycha!
Parowar
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 945
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 90
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2148
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4169
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 945
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 90
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2148
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4169
Składniki
Do miski przesiać szklankę mąki, dodać szczyptę soli i suszone zioła . Powoli dolewać wody dobrze wyrabiając ciasto. Do dodać przyprawy (najlepiej orientalne u mnie kmin, trochę cynamonu, chili, kolendra) i przeciśnięty czosnek. Pozawijac jak na pierogi. Układamy w parowarze, posypujemy koperkiem i gotujemy pół godzinki. Na koniec polałam Maggi <3 Snacznego! Zachęcam do polubienia przepisu ️