Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeśli kupiłaś/kupiłeś mięso mielone i nie wiesz co z niego zrobić koniecznie zapisz ten przepis! Do jego wykonania potrzebować będziesz jeszcze tylko mąki i wody. Pyycha!
Parowar
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10544
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6086
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5336
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12950
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4696
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10544
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6086
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5336
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12950
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4696
Składniki
Do miski przesiać szklankę mąki, dodać szczyptę soli i suszone zioła . Powoli dolewać wody dobrze wyrabiając ciasto. Do dodać przyprawy (najlepiej orientalne u mnie kmin, trochę cynamonu, chili, kolendra) i przeciśnięty czosnek. Pozawijac jak na pierogi. Układamy w parowarze, posypujemy koperkiem i gotujemy pół godzinki. Na koniec polałam Maggi <3 Snacznego! Zachęcam do polubienia przepisu ️