Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeśli kupiłaś/kupiłeś mięso mielone i nie wiesz co z niego zrobić koniecznie zapisz ten przepis! Do jego wykonania potrzebować będziesz jeszcze tylko mąki i wody. Pyycha!
Parowar
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 229
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 1143
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 229
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 1143
Składniki
Do miski przesiać szklankę mąki, dodać szczyptę soli i suszone zioła . Powoli dolewać wody dobrze wyrabiając ciasto. Do dodać przyprawy (najlepiej orientalne u mnie kmin, trochę cynamonu, chili, kolendra) i przeciśnięty czosnek. Pozawijac jak na pierogi. Układamy w parowarze, posypujemy koperkiem i gotujemy pół godzinki. Na koniec polałam Maggi <3 Snacznego! Zachęcam do polubienia przepisu ️