Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty lecz ciekawy przepis na klasyczną faszerowaną pierś kurczaka.
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8609
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 7159
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 4884
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1327762
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8609
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 7159
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 4884
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1327762
Składniki
Jajka rozgniatamy widelcem w głębokim naczyniu. Dodajemy serek, musztardę i prażoną cebulkę. Wszystkie składniki dokładnie mieszamy.
W miseczce mieszamy dwie łyżki oliwy z płaską łyżeczką soli, płaską łyżeczką pieprzu, łyżeczką czosnku w proszku, łyżeczką papryki w proszku i połową łyżeczki kurkumy.
Filety z piersi kurczaka nacinamy wzdłuż tworząc kieszonki. Mięso smarujemy przygotowaną mieszanką oliwy i przypraw.
Nacięcia wypełniamy farszem musztardowo-jajecznym. Tak przygotowane mięso umieszczamy w naczyniu żaroodpornym i pieczemy pod przykryciem przez około 35 minut w 180 stopniach z termoobiegiem. Smacznego!