Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty lecz ciekawy przepis na klasyczną faszerowaną pierś kurczaka.
Jeżeli uwielbiasz karmel, słodką śmietankę, orzeszki solone i herbatniki, ten...
Odsłon: 85176
Lody dubajskie to prawdziwy hit lata. Wbrew pozorom ich przygotowanie nie jes...
Odsłon: 2482
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 9958
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 3913
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 7072
Jeżeli uwielbiasz karmel, słodką śmietankę, orzeszki solone i herbatniki, ten...
Odsłon: 85176
Lody dubajskie to prawdziwy hit lata. Wbrew pozorom ich przygotowanie nie jes...
Odsłon: 2482
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 9958
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 3913
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 7072
Składniki
Jajka rozgniatamy widelcem w głębokim naczyniu. Dodajemy serek, musztardę i prażoną cebulkę. Wszystkie składniki dokładnie mieszamy.
W miseczce mieszamy dwie łyżki oliwy z płaską łyżeczką soli, płaską łyżeczką pieprzu, łyżeczką czosnku w proszku, łyżeczką papryki w proszku i połową łyżeczki kurkumy.
Filety z piersi kurczaka nacinamy wzdłuż tworząc kieszonki. Mięso smarujemy przygotowaną mieszanką oliwy i przypraw.
Nacięcia wypełniamy farszem musztardowo-jajecznym. Tak przygotowane mięso umieszczamy w naczyniu żaroodpornym i pieczemy pod przykryciem przez około 35 minut w 180 stopniach z termoobiegiem. Smacznego!