Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zbliżają się walentynki, a tobie wciąż brakuje pomysłu na prezent dla ukochan...
Odsłon: 5793
Naleśniki farmerskie to danie, które pachnie domem i swojskim klimatem. Kremo...
Odsłon: 11142
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 288
Zbliżają się walentynki, a tobie wciąż brakuje pomysłu na prezent dla ukochan...
Odsłon: 5793
Naleśniki farmerskie to danie, które pachnie domem i swojskim klimatem. Kremo...
Odsłon: 11142
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 288
Składniki
mieso podzielic na cztery porcje i rozbic na dość duże płaty,posolic posypac pieprzem i majerankiem
morele pokroić w paski
na każdy płat mięsa rozlożyc morele,zwinąc i spiąć wykałaczką
mieso opanierowac w mące,jajku i bułce tartej
na rozgrzanym oleju mięso zrumienić nastepnie przełozyc do naczynia żaroodpornego lub na blaszkę
na każda porcję połozyc po kawałeczku masła i wstawic do piekarnika na 10 -15 minut
podawać z ryżem lub ziemniakami i sałatą z sosem vinegret