Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mięso w lekko miodowej marynacie i w dodatku pieczone to propozycja np. na niedzielny obiad ;)
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7830
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 277
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3034
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 582
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7830
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 277
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3034
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 582
Składniki
Olej połączyć z octem balsamicznym i przyprawami. Umyte, całe piersi zanurzyć w marynacie na ok. 30 min. Następnie mięso obsmażyć z obu stron przez kila minut.
Mięso przełożyć do naczynia żaroodpornego, na patelnię przelać marynatę, dodać miód i zagotować. Marynatą zalać mięso i piec w temp. 200 stopni przez ok. 25-30 min. Gotowe mięso podawać z gotowanymi ziemniakami i kalafiorem z wody. Smacznego!