Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mięso w lekko miodowej marynacie i w dodatku pieczone to propozycja np. na niedzielny obiad ;)
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 324
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11127
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3742
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1286
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 324
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11127
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3742
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1286
Składniki
Olej połączyć z octem balsamicznym i przyprawami. Umyte, całe piersi zanurzyć w marynacie na ok. 30 min. Następnie mięso obsmażyć z obu stron przez kila minut.
Mięso przełożyć do naczynia żaroodpornego, na patelnię przelać marynatę, dodać miód i zagotować. Marynatą zalać mięso i piec w temp. 200 stopni przez ok. 25-30 min. Gotowe mięso podawać z gotowanymi ziemniakami i kalafiorem z wody. Smacznego!