Dania główne Przepis na:
Przepisów i artykułów: 144 Ocena: 3840
Dodano: 16.03.2014
Odsłon: 3357
1-2 os. | 30 min | łatwe | przystępne |
Pierś zrównujemy, tak by mniej więcej była równej grubości, obtaczamy w mące z pieprzem i zawijamy w plastry szynki parmeńskiej. Pieczemy na patelni na złoty kolor z obu stron. Wyjmujemy pierś i do wytopionego sosiku dodajemy sos sojowy, szalotkę, sok z cytryny i jogurt. Upieczoną pierś polewamy sosem, podajemy np. z ziemniakami i młodym groszkiem na który przepis również podaję :)
Na skróty
Komentarze do przepisu (3)

Konto usunięte 16 marca 2014Zgłoś do usunięcia
Lubię,lubię i też lubię.1 Kto głosował? | Odpowiedz

Konto usunięte 16 marca 2014Zgłoś do usunięcia
Pychotka :)1 Kto głosował? | Odpowiedz

agatokaj 16 marca 2014Zgłoś do usunięcia
Tak bardzo efektowne:)1 Kto głosował? | Odpowiedz