Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Banalnie proste, a bardzo smaczne danie obiadowe.
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 50
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 86
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 43
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 109
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 50
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 86
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 43
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 109
Składniki
Szpinak wrzuciłem na patelnię, dodałem przeciśnięty czosnek, odrobinę pieprzu i soli. Poddusiłem do rozmrożenia się szpinaku
Piersi oprószyłem papryka, solą i pieprzem, przekroiłem je wzdłuż tworząc „kieszonki”. Każdą kieszonkę wypełniłem szpinakiem i zamknąłem je słupkiem z żółtego sera, żeby się zakleiły podczas smażenia. Dla pewności spiąłem je wykałaczkami. Piersi położyłem na gorącym oleju, smażyłem do uzyskania przypieczonej skórki. Następnie podlałem je delikatnie wodą i chwilę poddusiłem.
Jako surówka posłużyła mi kiszona kapusta, prosto ze słoika.