Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Banalnie proste, a bardzo smaczne danie obiadowe.
Mleczna kanapka to połączenie ciemnych herbatników o kawowym smaku z delikatn...
Odsłon: 2672
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 155
Wspaniałe, delikatne mini serniczki z borówkami amerykańskimi i bezą. Są łat...
Odsłon: 232
Mleczna kanapka to połączenie ciemnych herbatników o kawowym smaku z delikatn...
Odsłon: 2672
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 155
Wspaniałe, delikatne mini serniczki z borówkami amerykańskimi i bezą. Są łat...
Odsłon: 232
Składniki
Szpinak wrzuciłem na patelnię, dodałem przeciśnięty czosnek, odrobinę pieprzu i soli. Poddusiłem do rozmrożenia się szpinaku
Piersi oprószyłem papryka, solą i pieprzem, przekroiłem je wzdłuż tworząc „kieszonki”. Każdą kieszonkę wypełniłem szpinakiem i zamknąłem je słupkiem z żółtego sera, żeby się zakleiły podczas smażenia. Dla pewności spiąłem je wykałaczkami. Piersi położyłem na gorącym oleju, smażyłem do uzyskania przypieczonej skórki. Następnie podlałem je delikatnie wodą i chwilę poddusiłem.
Jako surówka posłużyła mi kiszona kapusta, prosto ze słoika.