Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Banalnie proste, a bardzo smaczne danie obiadowe.
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326226
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12034
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16684
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5394
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326226
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12034
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16684
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5394
Składniki
Szpinak wrzuciłem na patelnię, dodałem przeciśnięty czosnek, odrobinę pieprzu i soli. Poddusiłem do rozmrożenia się szpinaku
Piersi oprószyłem papryka, solą i pieprzem, przekroiłem je wzdłuż tworząc „kieszonki”. Każdą kieszonkę wypełniłem szpinakiem i zamknąłem je słupkiem z żółtego sera, żeby się zakleiły podczas smażenia. Dla pewności spiąłem je wykałaczkami. Piersi położyłem na gorącym oleju, smażyłem do uzyskania przypieczonej skórki. Następnie podlałem je delikatnie wodą i chwilę poddusiłem.
Jako surówka posłużyła mi kiszona kapusta, prosto ze słoika.