Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Banalnie proste, a bardzo smaczne danie obiadowe.
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 274
Proste i szybkie racuszki z jabłkami to niezawodny przepis na pożywne śniadan...
Odsłon: 25635
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 274
Proste i szybkie racuszki z jabłkami to niezawodny przepis na pożywne śniadan...
Odsłon: 25635
Składniki
Szpinak wrzuciłem na patelnię, dodałem przeciśnięty czosnek, odrobinę pieprzu i soli. Poddusiłem do rozmrożenia się szpinaku
Piersi oprószyłem papryka, solą i pieprzem, przekroiłem je wzdłuż tworząc „kieszonki”. Każdą kieszonkę wypełniłem szpinakiem i zamknąłem je słupkiem z żółtego sera, żeby się zakleiły podczas smażenia. Dla pewności spiąłem je wykałaczkami. Piersi położyłem na gorącym oleju, smażyłem do uzyskania przypieczonej skórki. Następnie podlałem je delikatnie wodą i chwilę poddusiłem.
Jako surówka posłużyła mi kiszona kapusta, prosto ze słoika.