Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Banalnie proste, a bardzo smaczne danie obiadowe.
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5672
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 957
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 248
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 36824
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 115
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5672
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 957
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 248
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 36824
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 115
Składniki
Szpinak wrzuciłem na patelnię, dodałem przeciśnięty czosnek, odrobinę pieprzu i soli. Poddusiłem do rozmrożenia się szpinaku
Piersi oprószyłem papryka, solą i pieprzem, przekroiłem je wzdłuż tworząc „kieszonki”. Każdą kieszonkę wypełniłem szpinakiem i zamknąłem je słupkiem z żółtego sera, żeby się zakleiły podczas smażenia. Dla pewności spiąłem je wykałaczkami. Piersi położyłem na gorącym oleju, smażyłem do uzyskania przypieczonej skórki. Następnie podlałem je delikatnie wodą i chwilę poddusiłem.
Jako surówka posłużyła mi kiszona kapusta, prosto ze słoika.