Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo dobry, zaskakujący smak. Delikatny, soczysty, pyszny.
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 21729
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 148
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 331
Klasyczna karpatka z szybkim kremem i orzeźwiającą żelką owocową. Ciasto któ...
Odsłon: 445
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 21729
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 148
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 331
Klasyczna karpatka z szybkim kremem i orzeźwiającą żelką owocową. Ciasto któ...
Odsłon: 445
Składniki
Pierś z kurczaka przekroiłem na pół i delikatnie rozbiłem tłuczkiem. Oprószyłem solą, pieprzem, papryką słodką. Panierkę zrobiłem z mąki wymieszanej z wiórkami kokosowymi.
Jajko roztrzepałem z odrobią mleka. Rozbitą pierś maczałem w jajku i przenosiłem do panierki. Taki kotlet smażyłem na oleju, na delikatnie złoty kolor.