Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo dobry, zaskakujący smak. Delikatny, soczysty, pyszny.
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 674
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2813
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 927
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1680
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 14560
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 674
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2813
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 927
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1680
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 14560
Składniki
Pierś z kurczaka przekroiłem na pół i delikatnie rozbiłem tłuczkiem. Oprószyłem solą, pieprzem, papryką słodką. Panierkę zrobiłem z mąki wymieszanej z wiórkami kokosowymi.
Jajko roztrzepałem z odrobią mleka. Rozbitą pierś maczałem w jajku i przenosiłem do panierki. Taki kotlet smażyłem na oleju, na delikatnie złoty kolor.