Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki pomysł na obiad dla całej rodziny.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34163
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1368
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34163
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1368
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Składniki
Pierś z kurczaka przekrawam na pół delikatnie rozbijam solę pieprzę.Przygotowuję ciasto jak na naleśniki tylko trochę gęstsze solę je.Krakersy kruszę na drobne kawałki.Najpierw pierś kurczaka obtaczam w cieście potem w pokruszonych krakersach dociskam aby dobrze przywarły.Rozgrzewam olej i piekę aż panierka stanie się rumiana.Smacznego:))