Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekkie danie jednogarnkowe przygotowane w pysznym sosie ,które można podać z ziemniakami,ryżem ,makaronem lub kaszami.
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 229
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 1145
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 229
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 1145
Składniki
Cebulę pokroić w piórkai zeszklić na maśle,dodać pokrojone w kostkę piersi oraz paprykę pokrojoną w paski i zasmażyć. Marchew zetrzeć na grubych oczkach tarki dodać do smażenia. Wszystko dać do garnka,podlać wodą lub bulionem i dusić około 20 min. Pod koniec duszenia dać groszek,musztardę i chrzan. Zagotować,dodać zaczepkę z mąki oraz śmietankę.Doprawić do smaku pieprzem i solą. Smacznego !