Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
smaczna wersja kurczaka dla wielbicieli musztardy
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1718
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1516
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1484
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1771
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1718
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1516
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1484
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1771
Składniki
Mięso umyć, osuszyć, oczyścić, pokroić w mniejsze kawałki, przyprawić 0 solą i pieprzem, wymieszać i odstawić na 10 minut. Na rozgrzanej patelni usmażyć mięso z każdej strony na rumiany kolor. Przełożyć na talerz. Na patelnię wlać bulion, gotować ok. 2 minuty, dodać śmietankę, musztardę i oregano, gotować jeszcze chwilkę, włożyć kurczaka, podgrzewać jeszcze 3-5 minut. Podawać z ryżem lub makaronem. Smacznego :-)