Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
smaczna wersja kurczaka dla wielbicieli musztardy
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 855
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 48
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2113
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4117
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 855
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 48
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2113
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4117
Składniki
Mięso umyć, osuszyć, oczyścić, pokroić w mniejsze kawałki, przyprawić 0 solą i pieprzem, wymieszać i odstawić na 10 minut. Na rozgrzanej patelni usmażyć mięso z każdej strony na rumiany kolor. Przełożyć na talerz. Na patelnię wlać bulion, gotować ok. 2 minuty, dodać śmietankę, musztardę i oregano, gotować jeszcze chwilkę, włożyć kurczaka, podgrzewać jeszcze 3-5 minut. Podawać z ryżem lub makaronem. Smacznego :-)