Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dla tych, co mają dość smażonego fileta z kurczaka i chcą go troszkę urozmaicić. Pyszny, szybki i prosty przepis. Filety przygotowane w ten sposób mogą być przekąską lub stanowić podstawę obiadu.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10383
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5979
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5312
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12821
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4574
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10383
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5979
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5312
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12821
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4574
Składniki
Piersi z kurczaka oczyść z kawałków tłuszczu, pokroić w kostkę. Ser zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Dymkę posiekać. Wszystkie produkty wymieszać w misce. Masę rozkładać łyżką na patelnie i smażyć na złoty kolor.