Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pieczona pierś z pieczarkami i serem . Świetna na obiad , a na zimno idealna na kanapki.
Dzisiaj coś sprawdzonego gdyż kuchnia indyjska jest smaczna i lubiana
Odsłon: 316
Zapiekane mięso z cebulą, czosnkiem i kremowym sosem to klasyczne danie, któr...
Odsłon: 129
Pierogi ruskie uwielbiam od najmłodszych lat, a smak na nie miałam już od daw...
Odsłon: 181
Moja dzisiejsza ciap kapusta jest przygotowana do zagęszczonego sosu z pieczo...
Odsłon: 324
Dzisiaj coś sprawdzonego gdyż kuchnia indyjska jest smaczna i lubiana
Odsłon: 316
Zapiekane mięso z cebulą, czosnkiem i kremowym sosem to klasyczne danie, któr...
Odsłon: 129
Pierogi ruskie uwielbiam od najmłodszych lat, a smak na nie miałam już od daw...
Odsłon: 181
Moja dzisiejsza ciap kapusta jest przygotowana do zagęszczonego sosu z pieczo...
Odsłon: 324
Składniki
Pierś z kurczaka koję na 3 kotlety i delikatnie rozklepuję.Solę , pieprzę i posypuję papryką.
Na patelni na odrobinie oleju podsmażam pokrojone w plasterki pieczarki i cebulę. Na desce kładę kotlet na niego rozkładam 3 pasterki sera. Póżniej połowę pieczarek z cebulą , przykrywam drugim kotletem , znów kładę ser , pieczarki i kotlet. Tak złożone mięso wkładam do rękawa do pieczenia.
Piekę 30 minut w tem. 180 stopni.Wyjmuję i kroję w plastry ok. 3 cm. Jeśli ktoś chce na zimno np. do kanapek , to najlepiej kroić gdy mięso będzie zimne.