Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste, szybkie, niewymagające danie.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1791
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1556
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1528
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1935
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1791
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1556
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1528
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1935
Składniki
Piersi przekroiłem na pół, rozbiłem je delikatnie tłuczkiem. Przyprawiłem je pieprzem, solą i papryką. Piersi ułożyłem w naczyniu żaroodpornym i posmarowałem majonezem.
Cebulę posiekałem na drobną kostkę i posypałem nią majonez. Pieczarki obrałem, pokroiłem w plasterki, ułożyłem je na cebulkę. Pomidor w plasterkach ułożyłem na całej powierzchni, wierzch posypałem startym żółtym serem.
Całość zapiekałem około 20-25 minut w 180 stopniach. Przemycamy zdrowie: Do dania można dodać kurkumę, płatki owsiane, otręby i ostropest.