Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis z ksiązki Kuchnia wegierska,dobre danie
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1611
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1380
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1421
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1452
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1611
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1380
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1421
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1452
Składniki
cebule posiekać drobno i zeszklić ,dodac zmieloną paprykę i dusić 2-3 minuty
piersi pokroic na mniejsze filety i lekko rozbić,układac na patelni i smazyć na rumiano,odłozyc na talerz
na patelnie wlać wino i bulion,gotowac 2-3 minyty,dodac smietanę,gotować do chwili aż sos lekko zgęstnieje,dodac pieprz i cukier do smaku
usmazone mięso wlozyc na patelnię i wszystko razem zagotować
podawac z ryzem lub makaronem
ja do tego przepisu dodałam połowę swieżego pomidora pokrojonego w kostkę i odrobine oregano