Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis z ksiązki Kuchnia wegierska,dobre danie
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2355
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4442
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1442
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 386
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2355
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4442
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1442
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 386
Składniki
cebule posiekać drobno i zeszklić ,dodac zmieloną paprykę i dusić 2-3 minuty
piersi pokroic na mniejsze filety i lekko rozbić,układac na patelni i smazyć na rumiano,odłozyc na talerz
na patelnie wlać wino i bulion,gotowac 2-3 minyty,dodac smietanę,gotować do chwili aż sos lekko zgęstnieje,dodac pieprz i cukier do smaku
usmazone mięso wlozyc na patelnię i wszystko razem zagotować
podawac z ryzem lub makaronem
ja do tego przepisu dodałam połowę swieżego pomidora pokrojonego w kostkę i odrobine oregano