Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis z ksiązki Kuchnia wegierska,dobre danie
Pulpety w sosie chrzanowo -koperkowym to pomysł na szybki obiad. Możemy je p...
Odsłon: 1443
Przepyszny chleb z dodatkiem malasy trzcinowej. Dzięki niej chleb jest lekko...
Odsłon: 51
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1367
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 260
Pulpety w sosie chrzanowo -koperkowym to pomysł na szybki obiad. Możemy je p...
Odsłon: 1443
Przepyszny chleb z dodatkiem malasy trzcinowej. Dzięki niej chleb jest lekko...
Odsłon: 51
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1367
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 260
Składniki
cebule posiekać drobno i zeszklić ,dodac zmieloną paprykę i dusić 2-3 minuty
piersi pokroic na mniejsze filety i lekko rozbić,układac na patelni i smazyć na rumiano,odłozyc na talerz
na patelnie wlać wino i bulion,gotowac 2-3 minyty,dodac smietanę,gotować do chwili aż sos lekko zgęstnieje,dodac pieprz i cukier do smaku
usmazone mięso wlozyc na patelnię i wszystko razem zagotować
podawac z ryzem lub makaronem
ja do tego przepisu dodałam połowę swieżego pomidora pokrojonego w kostkę i odrobine oregano