Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie, które przygotowuje się szybko i rewelacyjnie smakuje. Ze względu na pyszny sos najlepiej podawać z ryżem.
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 320
Rosół to tradycyjna polska zupa podawana z kluseczkami i makaronem. Kojarzy m...
Odsłon: 49
Krupnik najlepiej smakuje po długim spacerze. Cudownie rozgrzewa, syci i smak...
Odsłon: 78
Dzisiaj przygotowałam do obiadu jako dodatek mizerię z ogórków z koperkiem. P...
Odsłon: 58
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 320
Rosół to tradycyjna polska zupa podawana z kluseczkami i makaronem. Kojarzy m...
Odsłon: 49
Krupnik najlepiej smakuje po długim spacerze. Cudownie rozgrzewa, syci i smak...
Odsłon: 78
Dzisiaj przygotowałam do obiadu jako dodatek mizerię z ogórków z koperkiem. P...
Odsłon: 58
Składniki
Obraną cebulę pokrój w kostkę. Czosnek pokrój w cienkie plasterki. Piersi pokrój w kostkę. Cebulę i czosnek zeszklij na tłuszczu. Dodaj mięso. Smaż do czasu aż mięso przestanie być surowe. Śmietanę wymieszaj z curry i przecierem pomidorowym. Wlej do mięsa. Dopraw solą i pieprzem. Duś przez pół godziny pod przykryciem.