Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie, które przygotowuje się szybko i rewelacyjnie smakuje. Ze względu na pyszny sos najlepiej podawać z ryżem.
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3837
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 633
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3834
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 402
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 760
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3837
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 633
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3834
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 402
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 760
Składniki
Obraną cebulę pokrój w kostkę. Czosnek pokrój w cienkie plasterki. Piersi pokrój w kostkę. Cebulę i czosnek zeszklij na tłuszczu. Dodaj mięso. Smaż do czasu aż mięso przestanie być surowe. Śmietanę wymieszaj z curry i przecierem pomidorowym. Wlej do mięsa. Dopraw solą i pieprzem. Duś przez pół godziny pod przykryciem.