Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie, które przygotowuje się szybko i rewelacyjnie smakuje. Ze względu na pyszny sos najlepiej podawać z ryżem.
        
        
        
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35685
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1202
            Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1756
            Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 6002
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35685
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1202
            Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1756
            Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 6002
        
        
                Składniki
Obraną cebulę pokrój w kostkę. Czosnek pokrój w cienkie plasterki. Piersi pokrój w kostkę. Cebulę i czosnek zeszklij na tłuszczu. Dodaj mięso. Smaż do czasu aż mięso przestanie być surowe. Śmietanę wymieszaj z curry i przecierem pomidorowym. Wlej do mięsa. Dopraw solą i pieprzem. Duś przez pół godziny pod przykryciem.