Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie, które przygotowuje się szybko i rewelacyjnie smakuje. Ze względu na pyszny sos najlepiej podawać z ryżem.
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5717
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1177
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12337
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5191
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5717
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1177
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12337
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5191
Składniki
Obraną cebulę pokrój w kostkę. Czosnek pokrój w cienkie plasterki. Piersi pokrój w kostkę. Cebulę i czosnek zeszklij na tłuszczu. Dodaj mięso. Smaż do czasu aż mięso przestanie być surowe. Śmietanę wymieszaj z curry i przecierem pomidorowym. Wlej do mięsa. Dopraw solą i pieprzem. Duś przez pół godziny pod przykryciem.