Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zwykle piersi z kurczaka, a w naprawde wyjatkowym sosie smakuja wybornie !
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 152
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4352
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11808
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6745
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5569
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13885
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 152
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4352
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11808
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6745
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5569
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13885
Składniki
Piersi pokroic na duze kwadraty obsmazyc szybko okolo 5 min na suchej teflonowej patelni, w tym czasie ugotowac brukselke i odcedzic, nastepni epodlac mieso polowa szklanki wina i poczekac az odparuje, reszte wina wymieszac w miseczce z rozgniecionym czosnkiem i wszystkimi ziolami oraz sola i pieprzem, podgotowana brukselke przelozyc do miesa i zalac przygotowanym sosem dusic razem na malym ogniu okolo 25 minut, najlepiej podawac z sypkim ryzem smacznego