Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zwykle piersi z kurczaka, a w naprawde wyjatkowym sosie smakuja wybornie !
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8313
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1208
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10047
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4598
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 637
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8313
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1208
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10047
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4598
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 637
Składniki
Piersi pokroic na duze kwadraty obsmazyc szybko okolo 5 min na suchej teflonowej patelni, w tym czasie ugotowac brukselke i odcedzic, nastepni epodlac mieso polowa szklanki wina i poczekac az odparuje, reszte wina wymieszac w miseczce z rozgniecionym czosnkiem i wszystkimi ziolami oraz sola i pieprzem, podgotowana brukselke przelozyc do miesa i zalac przygotowanym sosem dusic razem na malym ogniu okolo 25 minut, najlepiej podawac z sypkim ryzem smacznego