Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pikantne danie dla osob lubiacych krewetki i mocno czosnkowy aromat
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 6962
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30440
Przepis dnia
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 29192
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 6962
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30440
Przepis dnia
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 29192
Składniki
Na patelni rozgrzac oliwe, dodac chili i czosnek, smazyc okolo pol minuty. Nastepnie dodac cukine, papryke, sol, pieprz . Smazyc okolo 3-4 minuty (az papryka lekko zmiekknie) Po uplywie tego czasy dodac slodka papryke, ogorka, krewetki i cherry. Smazyc az ogorek stanie sie lekko "szklisty". Na koniec dodac szpinak i wszystko wymieszac. Podawac z chrupkim pieczywem, makaronem lub ryzem